Nový Labužník - chyby, náměty

Fotoalbum tématu (14) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
Stránka:  « Předchozí 1 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

glama

No jistě, Drobku…tady žádné šílené reklamy nejsou.
Myslím, že je to dost snesitelné a naivní není snad nikdo tolik, aby si myslel, že to bez reklam jde úplně…
Mně osobně šlo o odbourání reklam jinde, než tady..nesnáším ty vyskakovací, co musíš dobu čekat…ty tady naštěstí nejsou. Čili můj dotaz nebyl položen kvůli Lab.
Tady mi reklamy vůbec nevadí, neb neobtěžují a jsou v akceptovatelné formě, množství i umístění :-)
:mrgreen:

Drobek
Glamo,

tak to jo, už ti rozumím. Takže nejsem tak tolerantní, však jsem se tomu sám divil. :roll:
Prostě reklamy tady a jinde (podívejte se lidi třeba na toprecepty), to je rozdíl. A to ani nemluvím o celkové úrovni členstva. Jana Remková a Bibinka tam tomu vládnou, aspoň se tak chovají. Už dávno jsem tam přestal recepty přidávat (nebudu házet perly sviním :lol:) a na rejpání jsem si založil úplně jiný nick. Neřeknu jaký, kdyby se náhodou někdo odtamtud podíval sem. :mavam:
Ostatně, mám dost příležitosti k vkládání receptů ve vlastní kuchařce, konkurenci Labužníka. Ale chodím sem a chodit budu, libí se mi tu. :hug:

Drobek
Mám dotaz.

Když přidávám komentář a chtěl bych tam dát link, není tam tahle možnost. Teda jde to, ale je tam celá adresa. Musím komentář přidat, pak jít do editovat, a tam už ikonka pro přidání linku je, myslím slovy co tam má být a pak okno na přidání adresy. Mimochodem tady to je zleva nahoře bold, italic, menší a větší font…U prostého přidání komentáře mi to chybí. Nedalo by se to nějak?
Mimochodem, je to stejné v IE9 a Chromu.

Admin Labužník.cz
Drobek píše:
Když přidávám komentář a chtěl bych tam dát link, není tam tahle možnost. Teda jde to, ale je tam celá adresa. Musím komentář přidat, pak jít do editovat, a tam už ikonka pro přidání linku je, myslím slovy co tam má být a pak okno na přidání adresy. Mimochodem tady to je zleva nahoře bold, italic, menší a větší font…U prostého přidání komentáře mi to chybí. Nedalo by se to nějak?
Mimochodem, je to stejné v IE9 a Chromu.

Přidávání komentářů pod recepty má zjednodušený formulář. Pokud chceš zadat proklikatelný odkaz – stačí slovo ho dát do uvozovek za ním dvojtečku a daný odkaz.

Tereza

Drobek
Terezko,

děkuju za poučení. Víš, já svou kuchařku psal v html, v php a commands poněkud plavu. :lol:
editoval jsem to, trochu jsem se uklep. :pocitac:

Admin Labužník.cz
Drobek píše:
děkuju za poučení. Víš, já svou kuchařku psal v html, v php a commands poněkud plavu. :lol:
editoval jsem to, trochu jsem se uklep. :pocitac:
8) ;)

glama

Rozkliknu Diskuzi k receptům, rozkliknu recept a objeví se mi čistá bílá obrazovka, pouze nahoře je
wt=json&json.nl=map&q=pr­oject%3A%22la­buznik%22+AND+com­ponent%3A%22re­cipe%22+AND±%28id%3A­labuznik-recipe-31114%29++AND+tex­t%3Atradicni+ces­ky+chleb+&star­t=0&rows=13

Na komentáře se dostanu jinudy, přes Nové komentáře, ale tudy ne. Asi zase nějaký zlomyslný trpajzlík… :evil:

Už je to dobrý…dneska to nějak zlobí… :evil:

Admin Labužník.cz
glama píše:
Už je to dobrý…dneska to nějak zlobí… :evil:

Dnes byl menší technický výpadek, už by to mělo být v pořádku.

Tereza

Frantiska

jen se chci zeptat jste uzavreli nejakou reklamni smouvu s hraskou nebo s jinymi vyrobky? Mame cekat vice reklamnich receptu s tímto dodatkem: Recept je zveřejněn s vědomím administrátorů stránek? Dost me to zarazi, na zadnych jinych strankach jsem se s timto chovanim jeste nesetkala. Reklamu beru, ale jasne oznacenou ne takovou co se tvari, ze neni reklama, ale ve skutecnosti je. Uf ted me napadla hrozna myslenka, aby se zase nekdo z marketingu Brick nebo jak se to sadlo jmenuje o vasem vstricnem pristupu nedozvedel a nezacal sem hazet vsechny recepty, ktere tu jiz jsou a jedina inovace by bylo pouziti sadla, ktere vyrabeji.

Admin Labužník.cz
Frantiska píše:

Františko, jsme domluveni na zveřejnění dvou receptů s Hraškou. Tereza

Kecal

Terezo, Vase reakce je veru mistrovska ukazka toho jak odpovedet kdyz odpovedet nechcete. Ze byly recepty zverejneny s Vasim souhlasem jiz totiz vime, oznamila nam to Hraska lady. Nezminujete se vsak o tom co je podstatne. Tedy dvojhlasne s Frantiskou: Mame cekat vice reklamnich receptu s tímto dodatkem: Recept je zveřejněn s vědomím administrátorů stránek?
My v tom reklamu stejne pozname, tak proc nam zkousite veset buliky na nos?

Admin Labužník.cz
Kecal píše:
My v tom reklamu stejne pozname, tak proc nam zkousite veset buliky na nos?

A kdo věší bulíky na nos? Recepty byly zveřejněny pod nickem Hrašky a byla u nich uvedena poznámka, že s jejich zveřejněním souhlasíme. Nevidím důvod, proč by to někoho mělo pohoršovat. Většina uživatelů je naštěstí s to pochopit, že provoz stránek s takovým množstvím obsahu není zadarmo.

Tereza

Drobek
Jistě by to nikoho nepohoršilo,

kdyby to tam bylo od počátku. A to prosím nebylo.

glama

Terezo, přestaň nám, prosím, neustále omlacovat o hlavu, že stránky nejsou zadarmo. To tady všichni vědí .. A samozřejmě chápou..
Jen bych podotkla, že naše recepty od nás máte také zadarmo a byli jsme tady dřív, než jste o existenci labužníka začali vůbec něco tušit..
Vy jste si koupili nás. Tak s námi, autory receptů, které od nás zadarmo máte, jednejte alespoň korektně a na rovinu..

Mě zajímá:
1. Proč povolujete vkládat reklamní recepty, které tu už ovšem dávno jsou. Změnil se kvůli Hrašce snad nastolený jednotný metr, o kterém jsi ty sama nedávno psala?

2. Jestli je toto nastolený trend – budou příště recepty od Knorru, potom od Maggi, od Vitany apod..? Samozřejmě všechny vloženy mezi normální recepty, jako by je vkládal běžný uživatel?

3. Budou se kvůli opakovaným a duplikovaným reklamním receptům měnit ty původní, x let staré, aby to vypadalo, že nový recept je úplně jiný, jako jsi to udělala ted u Hrašky u tohoto receptu ?

Amatér1

Glama: počkej, až ti přijde faktura, stovka za každý zveřejněný recept, osobní bankrot tě nemine :D

Admin Labužník.cz
Drobek píše:
kdyby to tam bylo od počátku. A to prosím nebylo.

Informace byla v úvodu receptu od začátku.

Tereza

Admin Labužník.cz
glama píše:

Nikomu to stále o hlavu neomlacuji, pouze vysvětluji, jak se věci mají. To, že Ti to přijde otravné, je nemilé, ale je to prostě tak. Opravuji, nekoupili jsme si vás, ale internetový portál s jeho obsahem. A nemyslím, si, že bychom nejednali na rovinu.

1.Oba recepty tu v této podobě nejsou, metr se nezměnil. Vložený recept na cibulové kroužky v Hrašce, který tu je již od wydry, byl také v zápětí smazán.

2.Věřím, že ne a budu pro příště proti.

3.Recept se jmenoval Řízek obalený v Hrašce a tak tomu odpovídá i jeho text, upravila jsem ho stylisticky a také ho zpřehlednila.

Amatér1 píše:

Rýpavé poznámky vzájemné komunikaci podle mě nijak neprospívají…

Tereza

Kecal

Ted uz konecne vidim a rozumim co znamena zatloukat, zatloukat, zatloukat.
Nu, zkusme to jeste jednou…
Terezo, rikate ze: Recepty byly zveřejněny pod nickem Hrašky a byla u nich uvedena poznámka, že s jejich zveřejněním souhlasíme. Nevidím důvod, proč by to někoho mělo pohoršovat, a znovu vysvetlujete ze provoz stranek neco stoji.
Coz ovsem vubec neni to o co se zde jedna.
Snad smim promluvit za mnohe.
My proti reklamam namitky nemame. Co nam vadi je predstirani ze to jsou bezne recepty. A napsat k takovemu „receptu“ ze se zverejnenim souhlasite nestaci – souhlasite se zverejnenim RECEPTU, a stale nepriznavate ze to je REKLAMA.
To je co nas pohorsuje.
Dale rikate: Nikomu to stále o hlavu neomlacuji, pouze vysvětluji, jak se věci mají. To, že Ti to přijde otravné, je nemilé, ale je to prostě tak.
My Vam zase stale rikame ze uznavame ze reklamy musi byt, a ze vime ze provoz stránek s takovým množstvím obsahu není zadarmo. Tak nam nevkladejte do ust slova ktera jsme nerekli.
A povysene poznamky typu: Většina uživatelů je naštěstí s to pochopit atd. atd. nejsou zapotrebi, alespon mezi dospelymi lidmi ne.
To je co byste mela pochopit Vy.

(Hruba pravopisna chyba opravena diky wydre).

Stránka:  « Předchozí 1 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
 Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou, autor parles Pórková polévka s cizrnou
Smažená cibulová kolečka, autor 0 Smažená cibulová kolečka
Kachna s jablky, autor manek Kachna s jablky
Ostrý jazyk, autor babi Ostrý jazyk
Kuřecí stehna na kari s mandlemi, autor pepicek Kuřecí stehna na kari s...
TOPlist